MASKULIN 2020

Aktiver din indre leder og skap et meningsfullt liv fra hjertet

Tør du å velge det som er sant for DEG? 


 

Bli med på gratis webinar og lær hvordan skape ett liv du er stolt av. 

 

I dette webinaret vil du lære

 • Hva det vil si å være en “trygg mann” med stor M

  Å være en trygg mann som vet hva han vil ha og hvordan han kommer seg dit - det betyr ikke å aldri være usikker, fri fra frykt eller vite mer enn alle andre... Å være en trygg mann betyr at du vet hva som er riktig for deg og du vet hvor viktig det er å stå i din sannhet. 

 • Hvordan du føler deg selvsikker i sosiale settinger uten å måtte imponere eller vare på en bestemt måte. 

  Føler du ofte at du må være på en spesiell måte når du omgås andre? Eller blir du usikker når du skal snakke med noen du ikke kjenner fra før? Innse hva som skal til for at du skal føle deg trygg og selvsikker uansett hvilken sosial setting du er i. 

 • Hva du egentlig ønsker deg i livet og mot til å skape endring

  Du vet hvordan hverdagen ofte kan være rutinepreget, fult av forventinger, vaner og stress. Hvordan finner du veien i dette kaoset og sørger for at du skaper det livet du ønsker deg?

 • Hvordan dine unike kvaliteter og egenskaper er en gavepakke for å skape suksess og gjøre deg attraktiv 

  Det er lett å la seg påvirke av et materialistisk samfunn med sterke normer som forteller oss hva som tilsynelatende skal til for å leve et godt liv. Ubevisst er det lett å følge flokken og vi glemmer lett de unike kvalitetene som gjør oss attraktive, skaper suksess og bringer din unike gave til verden. 

 • Hvordan finne frihet til å velge de relasjonene du selv ønsker

  Enten du ønsker deg et bedre kjæresteforhold, finne en kjæreste, ha venner som forstår deg, eller å rydde opp i ditt forhold til familien, så handler det om å forstå ditt forhold til deg selv.

 • Hva det vil si å være mann i 2020

  En mann med følelser, men som ikke er en pyse? Er du tøff nok, trygg nok? Hva vil det egentlig si å være en HEL mann, som vet hva han vil ha, som tør og ta klare valg fra hjerte, som tør å føle og som ikke lar seg stoppe?

 • Og mye mer.....

HEI!

Jeg er Øystein Rabbe


Det jeg brenner for er å leve et liv hvor jeg kan uttrykke min kreativitet, der jeg er åpen, autentisk og har noe å gi til verden. Med å gå denne veien vil jeg også hjelpe deg og leve ut det som er autentisk for deg.

 

Jeg vil du skal få lov til å oppleve hele deg og finne de ressursene, kreativiteten, kjærligheten og alt det vakre som ligger å venter i deg. Jeg vil se deg blomstre og jeg vil se deg skape din beste verden for deg og alle rundt deg.

 

 

Allerede i tenårene visste jeg at Film og TV var noe jeg ville jobbe med. Dit kom jeg veldig fort. Dette førte at jeg tidlig i 20-årene ble utbrent og endte opp i en personlig krise. Hele mitt fokus var å bygge noe som skulle få verden til å se jeg var god nok. Jeg hadde bygget et firma og var på utsiden “vellykket.” 
På innsiden begynte jeg å innse at jeg ante ikke hvem jeg var eller hva jeg egentlig ville.

 

Dette begynte min indre reise for å finne ut hvem jeg er og hvorfor jeg ville jobbe med det jeg jobber med.

 

På den veien fant jeg en dypere sannhet i meg selv og det ble derfor lettere å skape det livet jeg ønsker og de resultatene jeg er ute etter. 

 

Nå er det klart for meg at det jeg brenner mest for av alt er å være autentisk og å hjelpe deg og andre på veien som ønsker det samme: Jeg ønsker at du skal finne veien til det dypeste i deg selv. 

 

Er du klar til å ta det første skrittet?